Χορηγοί

philippos grey

kouralidis

podilatis

Μέγας Χορηγός

Υποστηρικτές

varelofrones image1

elliniki karta copy

euroagro

stoa copy

logistiko

Αιτήσεις συμμετοχής Santa Run

Το «Santa Run» είναι μία γιορτινή φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, που διοργανώνουν το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Βηματίζω» και ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 11:00π.μ., με αφετηρία το πάρκο ‘Κήπος’ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και καταστήματα της πόλης. Τα έσοδα θα διατεθούν στις δομές ειδικής αγωγής: 1. στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και 2. στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Βηματίζω».
Πρόκειται για έναν περίπατο στο κέντρο της πόλη του Κιλκίς με στολές Άι Βασίλη.

Επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν, αφού στο «Santa Run» είμαστε όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουμε σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής (κάντε κλικ για να κατεβάσετε το αρχείο) πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:00μ.μ. συμπληρώνοντας το αρχείο excel και αποστέλλοντας το στο: .
Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:00π.μ..

 

Ατομική συμμετοχή: 12,00 (στολή Άι Βασίλη)

Ομαδική συμμετοχή (πάνω από δύο άτομα): 10,00 (στολή Άι Βασίλη)

Παιδιά άνω των 12ετών: 3,00 (σκούφος)

Παιδιά κάτω των 12 ετών, δωρεάν (εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα συμμετέχοντα)

Παραλαβή εξοπλισμού: Κατάστημα Ποδηλάτης (21ης Ιουνίου 14) ή ΚΔΑΠ1 «ΑΙΑΣ» ΚΙΛΚΙΣ (21ης Ιουνίου 13, 14:00-22:00) καθώς και την ημέρα του «SantaRun» από τις 10:00π.μ. στον Κήπο.

 

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε