Καλεντάρι

Μαΐου 2020
ΔΤρΤεΠεΠαΣΚ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

joudo sxolhΗ πρόεδρος Βασιλειάδου Ευθυμία, το Δ.Σ. του Α.Σ. Αίας Κιλκίς και ο προπονητής των ακαδημιών Τζούντο Κος Καρύτσας Αθανάσιος (πτυχιούχος Γ΄ κατηγορίας εγκεκριμένος προπονητής Γ.Γ.Α. στο Τζούντο 2 DAN Χάλκινος Πανελληνιονίκης Βετεράνων 2016) εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου μας Μουλλά Σοφοκλή από την Κρηστώνη Κιλκίς για την εισαγωγή του στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς (θα εκπροσωπεί το σύλλογο μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στο Τζούντο) και Κατσαρώνα Αθανάσιο από το Καμπάνη Κιλκίς (πρώτος αθλητής ΑΜΕΑ στο Τζούντο με κινητικά προβλήματα) για την εισαγωγή του στο ΑΠΘ τμήμα Γεωπονίας και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο σύλλογος μας από την ίδρυση του 2009 εώς και σήμερα καλλιεργεί Ολυμπιακά Αθλήματα ( Στίβος – Ποδηλασία – Βόλει – Τζούντο – Ενόργανη Γυμναστική και Άρση Βαρών) είναι μέλος στις παραπάνω Ολυμπιακές Ομοσπονδίες. Οι αθλητές – τριες που διακρίνονται στα παραπάνω αθλήματα σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες λαμβάνουν προσαύξηση επί του συνόλου των μορίων τους για την είσοδο τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ( Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.) της χώρας.

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε