Χορηγοί

philippos grey

kouralidis

podilatis

Υποστηρικτές

varelofrones image1

elliniki karta copy

euroagro

stoa copy

logistiko

65ec2cdf 19d5 4d7c 80c2 e4523078f103Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Macedonia Trophy #2

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 Mαϊου

Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ σε συνεργασία με τον ΠΟΔΗΛΑΤΗ διοργανώνει το Macedonian Trophy #2 2016 κατηγορίας Παίδων ,Εφήβων , Ανδρών , Γυναικών ,Νεανίδων, Παμαίδων και Μίνι και OPEN . Ημερομηνία Κυριακή 22 Μαϊου ώρα εκκίνησης 10.30 στην Ν.Ευκαρπία Κιλκίς.

Οι κατηγορίες Ανδρών , Εφήβων , Παίδων , Γυναικών και Νεανίδων ,Παμπαίδων καθώς και η κατηγορία open - 1 στροφή 2.15'(point to point). https://www.strava.com/activities/534260002

Παμπαίδων καθώς και η κατηγορία open fun 1.45' https://www.strava.com/activities/527869515

Oι κατηγορίες Μίνι θα εκκινήσουν αμέσως μετά την εκκίνηση των μεγάλων κατηγοριών σε κυκλική διαδρομή των 3.000 μέτρων , ως εξής :

, Μίνι μεγάλα 20' , Μίνι Μικρά 15

.

Στην κατηγορία με δελτία Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2016.

Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατιστών και συνοδών στο FAX 2310706130 ή στο e mail . Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.

Στην OPEN κατηγορία οι αθλητές πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής racesystem.gr . Οι αθλητές της κατηγορίας καταβάλουν στην γραμματεία παράβολο συμμετοχής 10€

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ TEΤΑΡΤΗ 18 Μαϊου . ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Πρόγραμμα

9.00- 10.00 Υπογραφές παραλαβή αριθμών

10.30 εκκίνησεις Macedonian Trophy point to point

10. 40 εκκίνηση Κατηγορία Παμπαίδων

10. 45 εκκίνηση κατηγορία Μίνι

ΓΕΝΙΚΗ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΑΡΘΡΟ 1: Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει το Macedonian Trophy #2 για κατηγορίες Open , και με Δελτία Ανδρών , Εφήβων , Παίδων , Γυναικών , Νεανίδων , Παμπαίδων και Μίνι

ΑΡΘΡΟ 2: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 3: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .

ΑΡΘΡΟ 4: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:

1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.

2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.

3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.

4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.

5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.

ΑΡΘΡΟ 5: Έπαθλα Βραβεύσεις

1ος Κυπέλλου Κύπελλο - Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα

2ος » Αργυρό » »

3ος » Χάλκινο » »

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε