Χορηγοί

philippos grey

kouralidis

podilatis

Υποστηρικτές

varelofrones image1

elliniki karta copy

euroagro

stoa copy

logistiko

Καλεντάρι

Ιουλίου 2020
ΔΤρΤεΠεΠαΣΚ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας των τμημάτων Στίβου-Ενόργανης Γυμναστικής για την Χρονιά 2016 του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στο Ξενοδοχείο

Habitat Κιλκίς με μία αίθουσα κατάμεστη απο Αθλητές και Γονείς.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι ο Βουλευτής ΝΔ Κιλκίς Κος Γεωργαντάς Γεώργιος,ο Βουλευτής ΝΔ Πιερίας και πρώην Πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος Κος Κουκοδήμος Κωνσταντίνος,ο Τεχνικός Ανάπτυξης ΣΕΓΑΣ Κος Χρυσοστομίδης Χρήστος και ο πρώην Εθνικός Προπονητής ΣΕΓΑΣ Κος Τσιφτσόγλου Στέργιος.Τον Δήμο Κιλκίς εκπροσώπησαν ο Κος Τσαντάκης Δημήτριος Αντιδήμαρχος Δήμου Κιλκίς,ο Κος Πεντζερετζής Πρόδρομος Αντιδήμαρχος Δήμου Κιλκίς,η Πρόεδρος Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κιλκίς Κα Γιαννακούλα-Ζιούτα Αικατερίνη και ο Κος Σερασκέρης Νίκος Αντιπρόεδρος Οργανισμού Αθλητισμού Δήμου Κιλκίς.

Τα στελέχη του Δ.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ με την Κα Ευθυμία Βασιλειάδου-Κουκάκη Πρόεδρο,τον Κο Χαράλαμπο Αμοιρίδη Αντιπρόεδρο,την Γενική Ταμία Αθανασία Κεραμίδα και τους Προπονητές Στίβου και Ενόργανης Γυμναστικής Φανή Σταμπουλή,Μαρία Στάμου,Σαχινίδου Παρασκευή,Καζαμία Κωνσταντίνα,Χαράλαμπο Μηναρετζή και Φίλιππο Μισαϊλίδη.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Κα Ευθυμία Βασιλειάδου-Κουκάκη οπου αναφέρθηκε στην Ιστορία του Συλλόγου και καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους.Στην συνέχεια της εκδήλωσεις ακολούθησαν ομιλίες απο τους επισήμους οπου ευχήθηκαν μία Καλή Χρονιά και την στήριξή τους στον Σύλλογο.

Τέλος ο Προπονητής Στίβου και Γυμναστής Φυσικής Αγωγής Χαράλαμπος Μηναρετζής έκανε την ανασκόπηση της αγωνιστικής Χρονιάς καθώς ακολούθησαν και οι βραβέυσεις αθλητών/τριών.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Γενικός όλων των τμημάτων Κος Αλέξανδρος Παυλίδης ο οποίος με την σειρά του καλωσόρισε τους Επίσημους,τους Αθλητές και όλους τους Γονείς που έδωσαν το παρόν τους.

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε