Χορηγοί

philippos grey

kouralidis

podilatis

Υποστηρικτές

varelofrones image1

elliniki karta copy

euroagro

stoa copy

logistiko

Καλεντάρι

Μαΐου 2021
ΔΤρΤεΠεΠαΣΚ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

jundo kks1Στο πλαίσιο δράσης του φορέα του ΚΚΣ, της ένταξης και της κοινωνικής αποδοχής, με τίτλο " ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ Α.Σ. ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ", παρουσιάστηκε το άθλημα του Τζούντο με αφορμή την εορτή της Παγκόσμιας Ημέρας ατόμων με αναπηρία (3 Δεκεμβρίου).
Στο πλήρες ανακαινισμένο κτίριο και σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα είχαν την ευκαιρία οι ωφελούμενοι – αθλητές να ενημερωθούν με παρουσίαση βίντεο από αγώνες ΑΜΕΑ (το Τζούντο είναι Παραολυμπιακό Άθλημα στις κατηγορίες με μειωμένη ή ολική απώλεια όρασης – Κωφών και εισήχθει στο πρόγραμμα των Παραολυμπιακών αγώνων στην κατηγορία Ανδρών το 1988 στη Σεούλ και στην κατηγορία Γυναικών το 2004 στην Αθήνα) και να έρθουν σε επαφή με το άθλημα παρακολουθώντας επίδειξη τεχνικών από τους αθλητές του Αίαντα Κατσαρώνα Αθανάσιο (ασχολείται 5 χρόνια με το τζούντο) στην κατηγορία ΑΜΕΑ με κινητικά προβλήματα και τον Χάλκινο Πανελληνιονίκη Βετεράνων Ουζουνίδη Βασίλειο υπό τις τεχνικές οδηγίες του πτυχιούχου προπονητή Γ΄ κατηγορίας Γ.Γ.Α. 2 DAN και Χάλκινου Πανελληνιονίκη Βετεράνων Καρύτσα Αθανασίου.
Όλοι οι ωφελούμενοι του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να φορέσουν το Τζουντόγκι (στολή προπονήσεων), να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους με αξιόλογα αποτελέσματα και να φωτογραφηθούν μαζί με τους αθλητές – προπονητή του Αίαντα.
Λίγο πριν το πέρας της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η ένταξη ενός, καταρχήν, ωφελουμένου στις προπονήσεις του τζούντο στον Αίαντα με την υποστήριξη των μελών της διεπιστημονικής επιτροπής του ΚΚΣ παρακολουθώντας και καταγράφοντας την πορεία της δράσης.
Εκ μέρους της προέδρου Κας Βασιλειάδου Έφης και του Δ.Σ. του Α.Σ. Αίας Κιλκίς ευχαριστούν θερμά το ΚΚΣ και τον Καθηγητή προσαρμοσμένης Φ.Α. Κο Γιοβά Χρήστο για την επιλογή της παρουσίασης του αθλήματος Τζούντο από τον σύλλογο μας και των καταξιωμένων πρωταθλητών – προπονητή μας. Επίσης ανακοινώνουμε
επίσημα την αποδοχή της συνεργασίας μας με το ΚΚΣ μέσω του τμήματος Τζούντο του συλλόγου μας για ένταξη και κοινωνικοποίηση των ωφελουμένων σας στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο αρχές που διέπουν το άθλημα μας.

jundo kks2jundo kks3

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε