Χορηγοί

philippos grey

kouralidis

podilatis

Υποστηρικτές

varelofrones image1

elliniki karta copy

euroagro

stoa copy

logistiko

Καλεντάρι

Μαΐου 2021
ΔΤρΤεΠεΠαΣΚ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

epsmathΑλλαγή σκυτάλης είχαμε στην Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ μετά από την εκλογική διαδικασία και τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης.

Στη θέση του προέδρου εκλέχτηκε ο κ. Παπαδόπουλος Παύλος από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με την απόλυτη ομοφωνία όλων των μελών. Τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα αναλαμβάνει ο κ. Ροδακόπουλος Δημήτριος από τον ΠΟΔΗΛΑΤΗ και την θέση του Α΄ αντιπροέδρου ο κ. Κυριάκος Γκογκότσης από τον ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ Κομοτηνής, ενώ 2ος αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Ποιμενίδης Βασίλης του ΠΗΓΑΣΟΥ Ξάνθης. Την νευραλγική θέση του Ταμία ανέλαβε ο κ. Κώστας Τσορτουκτσίδης του ΒΑΟ Θεσσαλονίκης. Υπεύθυνος Τύπου και Δημ. Σχέσεων ο κ. Τζερτζεβέλης Παντελής και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι οι κ.κ.: Αμοιρίδης Χαράλαμπος από τον ΑΙΑ Κιλκίς, Ζαφειριάδης Ιωάννης από τον ΠΗΓΑΣΟ και Λεβέντης Χρήστος από τον ΡΗΣΟ Ορεστιάδας.
Αναπληρωματικά μέλη: Τσακιρίδης Αφεντούλης (ΠΗΓΑΣΟΣ Ξάνθης), Μπακάλμπασης Χαράλαμπος (ΘΡΑΚΟΣ ΙΠΠΕΑΣ Κομοτηνής), Καρατζούλης Σπυρίδων (ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ).
Εξελεγκτική Επιτροπή: Καλέση Ιωάννα (ΒΑΟ), Τσαλκιτζή Σοφία (ΠΑΟΚ), Χατζηστεργίου Ευγενία (ΠΑΟΚ).

Τις καλύτερες ευχές του στο νέο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ έδωσε πρώτος ο απερχόμενος πρόεδρος και Ολυμπιονίκης του Αθλήματος κ. Κλεάνθης Μπάργκας, ο οποίος δήλωσε ότι παραμένει στις επάλξεις του αθλήματος της ποδηλασίας.

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε