Χορηγοί

philippos grey

kouralidis

podilatis

Υποστηρικτές

varelofrones image1

elliniki karta copy

euroagro

stoa copy

logistiko

aias summer campΟ Α.Σ. Αίας Κιλκίς σε συνεργασία με το Skouras Sports Camp διοργανώνει 8ήμερο Summer Camp Athletics 22-29 Αυγούστου κατά την διάρκεια του οποίου τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με αγωνίσματα της επιλογής τους και ένα πλήθος διασκεδαστικών δραστηριοτήτων.
Επιπλέον, θα έχουν καθημερινή προπόνηση στο κυρίως αγώνισμα (βόλεϊ, στίβος, τζούντο, ποδηλασία) από τους προπονητές του συλλόγου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήρη διατροφή, έμπειρο προσωπικό φύλαξης, ποικιλία καθημερινών δραστηριοτήτων και φυσικά κολύμβηση στη θάλασσα ή την πισίνα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα συμβεβλημένα ασφαλιστικά ταμεία για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή. Εναλλακτικά μέσω προγράμματος Ο.Α.Ε.Δ. με κόστος 35€ ενώ το κόστος για συμμετοχή χωρίς ταμείο ανέρχεται στα 190€+16% ΦΠΑ.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2341076965, 6947325628 (Παυλίδης Αλέξανδρος) & 6972030876 (Αβραμίδης Ανδρέας) ή στο .

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε