Χορηγοί

philippos grey

kouralidis

podilatis

Υποστηρικτές

varelofrones image1

elliniki karta copy

euroagro

stoa copy

logistiko

O αθλητικός σύλλογος «Αίας» Κιλκίς ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2009, με στόχο να μυήσει τα παιδιά στην χαρά της άθλησης, ώστε να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να τον κάνουν κομμάτι από την ζωή τους. Ειδικότερα αποσκοπούμε στην βελτίωση των φυσικών ικανοτήτων (αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, ευλυγισία κ.α.), ικανότητες που καλλιεργούνται πλέον ελάχιστα στον ελεύθερο χρόνο αλλά και στο σχολείο.


Στην εξάχρονη πορεία του, ο σύλλογος συμμετείχε με όλα τα τμήματά του σε διασυλλογικά, περιφερειακά, πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα με πολλές επιτυχίες και συνεχώς ανοδική πορεία. Αποκομίζοντας οι αθλητές μας πολύ σημαντικές εμπειρίες αλλά και προσωπικές διακρίσεις.


Στον σύλλογο λειτουργούν τμήματα κλασικού αθλητισμού, ποδηλασίας, βόλεϊ, τζούντο, ορεινού δρόμου και κολύμβησης - προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών τους καλοκαιρινούς μήνες. Συστηματικά γυμνάζονται περισσότερα από 300 παιδιά της πόλης μας και με επίκεντρο το παιδί και τις διαφοροποιημένες κοινωνικές του ανάγκες, δημιουργήσαμε ηλικιακά τμήματα από τέσσερα χρονών και άνω με σκοπό να οδηγήσουμε τα παιδιά στον ενεργό αθλητισμό και στην χαρά της κίνησης και του παιχνιδιού.


Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές – καθηγητές φυσικής αγωγής του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο.

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε